Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Δευτέρα 21/12/2015 Jazz it Up @ Μουσικό Στέκι Ιλίου​


Oι Jazz It Up​ σχηματίστηκαν το 2014 από τους Βανέσσα Πεντογάλου {φωνή}, Τόλη Μετζηδάκη {ηλ.μπάσο} και Βαγγέλη Μουλακάκη {τύμπανα}. Μερικούς μήνες αργότερα, στην παρέα προστέθηκαν ο Δημήτρης Φαρής στο πιάνο και σαξόφωνο και ο Αποστόλης Κυριάκος στην ηλεκτρική κιθάρα.
Στο ρεπερτόριο των Jazz it up, θα ακούσετε πολύ γνωστά Jazz standards αλλά και ¨πειραγμένες¨ ποπ και ροκ επιτυχίες, που συνθέτουν ένα διασκεδαστικό και πολύ ενδιαφέρον Live πρόγραμμα απο Jazz, Soul, Funk, & Latin επιτυχίες αλλά παράλληλα λόγω των εορτών το πρόγραμμα μας θα περιλαμβάνει και γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενορχηστρωμένα πάντα με την προσωπική πινελιά των Jazz it Up

Όλα τα μέλη του σχήματος είναι επαγγελματίες μουσικοί που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 15 χρόνια στην Αθήνα και έχουν συνεργαστεί σαν session μουσικοί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες από όλο σχεδόν το φάσμα της μουσικής.

Το κίνητρο για τη δημιουργία αυτού του σχήματος, ήταν η αγάπη των μελών του για την Jazz αλλά και την αυτοσχεδιαστική δυνατότητα που δίνεται μέσα από αυτή την μουσική για την προσέγγιση πολλών άλλων μουσικών ειδών.

Μουσικό Στέκι Ιλίου​
Είσοδος: Ελεύθερη
Αγ. Φανουρίου 99
(2ος όροφος πολιτιστικού κέντρου Ιλίου)
Ώρα 21:00 - 23:30
Χάρτης για Μουσικό Στέκι: http://binged.it/QBlkWl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου