Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


Στις 21/06/2012 Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής το Πολιτιστικό κέντρο Ιλίου και το Μουσικό Στέκι διοργανώνει συναυλία με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους, στην πλατεία Ηρώων Πολύτεχνειου απέναντι από το δημαρχείο Ιλίου, με σκοπό να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα παίζοντας μουσική από νωρίς έως αργά το βράδυ.
Η Γιορτή που ενώνει μουσική και κοινό είναι εδώ:
Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε: Ερμηνευτές, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα και άτομα που θέλουν να παρουσιάσουν την δουλειά τους στα πλαίσια της γιορτής.
Συμμετοχη Στο Τηλέφωνο : 6985610898
Και Στο mail: mousikostekiilion@gmail.com

Επίσης αν σας ενδιαφέρει να παίξετε στο Μουσικό Στέκι τηλεφωνήστε στο 6985610898
Προσφέρουμαι τον χώρο στο 2ο όροφο / ηχητική κάλυψη/ stage/ ενυσχιτές/ ντράμς κ.λ.π για ενα full band stage και είναι δωρεάν για τον κόσμο που θα έρθει.
Ποτά δεν εχουμε και για αυτό το λόγο ο καθένας φερνει η αγοράζει απο το περίπτερο τα δικά του...προσφέρουμε όμως δωρεάν καφεδακι στο μικρό μας bar.

Μουσικό Στέκι Ιλίου
Αγ. Φανουρίου 99
(2ος όροφος πολιτιστικού κέντρου Ιλίου '' Μελίνα Μερκούρη'')
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης 19.30 - 23.30

Κάθε Δευτέρα στις 19:30 στο "Μουσικό Στέκι Ιλίου" (Αγ.Φανουρίου 99 Ίλιον)
Μουσικοί και μουσικά σχήματα κάθε ηλικίας παρουσιάζουμε τη δουλειά μας, τζαμάρουμε, ανταλλάσσουμε γνώση και εμπειρία, πίνουμε τον καφέ μας, γνωριζόμαστε και συζητάμε για αυτά που μας ενδιαφέρουν.
Όσοι αγαπάμε και ακούμε μουσική η συμμετέχουμε σε μουσικά δρώμενα είμαστε εδώ κάθε Δευτέρα για να δείξουμε τη μουσική μας προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου